n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
No bake rozijnen koekjes

No bake | rozijnenkoekjes

15 minuten bereidingstijd | ca. 30 koekjes

Ingredienten

  • 80 gram ongezouten pinda’s
  • 80 gram tahina
  • 150 gram rozijnen
  • 60 gram fijne havervlokken
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel vanille extract
  • 1/2 theelepel kaneel

Bereiding:

Stap 1: Vermaal alle ingredienten in een keukenmachine. Blijven malen totdat er een soort pasta ontstaat. 

Stap 2: Maak er balletjes van (en plet eventueel fijn met een vork, voor het resultaat op de foto) en bewaar in de koelkast!

 

 

Guilt-free snack. Bomvol vezels en voedinsgwaarden. Bon appetit!

Houdbaarheid: Deze rozijnenkoekjes blijven 5 dagen goed in de koelkast.