
Plaatpannenkoek
4 porties | 7 minuten bereidingstijd | 15 minuten in de oven
Ingredienten
Beslag:
- 180 gram havermeel
- 2 rijpe bananen, geprakt
- 250 ml plantaardige melk
- 4 eetlepels agave siroop (60 gram)
- 2 theelepels bakpoeder (8 gram)
- 2 theelepels kaneel (8 gram)
- 2 theelepels vanille extract
- een ruimte 1/4 theelepel zout (3 gram)
Toppings:
- 1 banaan, in plakken
- agavesiroop
Benodigheden:
- ovenschaal van ca. 23 x 35 cm
Bereiding:
Stap 1: Verwarm de oven voor op 220 graden.
Stap 2: Doe alle ingrediënten voor het beslag in een kom en meng het mengsel goed.
Stap 3: Doe het beslag in een ovenschaal van ca. 23 bij 35 cm, beleg met de plakken banaan en zet de schaal voor 15 minuten in de oven. (Ander formaat ovenschaal? Let op: dan verandert de oventijd!)
Stap 4: Serveer de pannenkoek met een beetje agavesiroop.
Pannenkoeken eten bij het ontbijt, zonder het gedoe van het bakken. Ideaal toch?